Samenwerking

Home / Samenwerking

Door samen te werken kunnen wij zorgen voor een breed aanbod, continuïteit en brede deskundigheid. Wij zijn allen al jaren werkzaam binnen ons vakgebied.

Samenwerkingspartners:

Danielle Brinkers- Wildschut

Bedrijf: Initium

Samenwerking: Vertrouwenspersoon VPO/VPI en informatie bijeenkomsten.

Over: Mijn visie als mens en als professional is dat ieder mens recht heeft op het voeren van een echte dialoog waarin luisteren, respect en gelijkwaardigheid voorop staan. De combinatie van deze overlappende vakgebieden zorgt dat ik de mens en zijn netwerk als een holistisch systeem benader om te begeleiden in zijn ondersteuningsvraag.

 

Henrieke van Dam

Bedrijf: Emovements

Samenwerking: Trainer

Over: Sinds 1992 ben ik actief in het bedrijfsleven als marketing- & communicatie strateeg. Daarnaast coach en train ik mensen vanuit haptonomische principes. Mijn aanpak kenmerkt zich door een frisse, directe en betrokken aanpak met veel oog voor de mens, met alle gevoelens en emoties. Ik werk doelgericht en ben zo nodig duidelijk en confronterend maar altijd in verbinding. Kernwoorden die ik veel terugkrijg zijn: Energiek, vertrouwen, positieve ontwikkeling, rust, in balans, praktisch en doelgericht.

 

 

 

Angeline Eiling

Bedrijf: KieZwerken met plezier

Samenwerking: Arbo advies, trainer

Over: Ik adviseer profit en non-profit organisaties in het optimaliseren van de arbeidsomstandigheden en in de aanpak van de-escalatie van agressie. Ik ondersteun werkgevers en werknemers om in het oerwoud van regels de vertaling te vinden voor hun werk en werkomgeving. Creativiteit, enthousiasme en doelgerichte adviezen staan voorop in mijn advisering. 

 

Marcel van Oss

Bedrijf: Van Oss en Partners, opleiding Vertrouwenspresoon

Samenwerking: Algemene samenwerking

Over: Wanneer het wringt in de omgang, de communicatie, de wijze van leidinggeven of qua integriteit, dan heeft dat een grote impact op de medewerker en op de organisatie. Ik heb persoonlijk ervaren hoe belangrijk het dan is dat er iemand naast je staat, dat je gezien en gehoord wordt, dat er erkenning is. Hier ligt voor mij de bezieling voor Van Oss & Partners en het trainen van vertrouwenspersonen, medewerkers en leidinggevenden. Ieder mens heeft recht op een veilige en integere werkplek. Daar sta ik voor!

 

Erik Vogelzang

Bedrijf: Erik Vogelzang

Samenwerking: Ondersteuning bij beleidsvraagstukken

Over: Accountmanager Beleid en Relaties bij Gemeente Veenendaal

 

 

 

 

Hans Wennekes

Bedrijf: Interim Sales

Samenwerking: Bedrijfsadvies

Over: Ik bied tijdelijke ondersteuning aan organisaties op de gebieden verkoop (acquisitie, key account en sales management) , marketing en marketingcommunicatie. Met twee voeten in de klei de verkoop en marketing maximaal activeren. Het is mijn drijfveer om snel te kunnen inspelen op de behoefte van mijn opdrachtgevers en successen te boeken!

 

Delen: