René Arntz

Home / René Arntz

René Arntz
René Arntz

Bureau Omgangsbeleid is in 2016 opgericht door mij, René Arntz. Mijn overtuiging: iedereen heeft recht op een veilige en integere werkomgeving. Hier wil ik graag een bijdrage aan leveren.

Zorgen voor een veilige en integere werkomgeving gaat om meer dan papier. Het gaat om mensen. Het gaat ook om herkennen, bewust worden, soms de noodzaak van gedragsverandering inzien, een veilig werkklimaat om te bespreken of aan te spreken en het krijgen van handvatten en ruimte om te durven veranderen/groeien/ leren. Als GZ-haptotherapeut begeleid ik dit soort processen al vanaf 2003. Individueel en in groepsverband, meestal werk gerelateerd.

Mijn vooropleiding is Maatschappelijk Werk en Dienstverlening. Vanaf 2013 ben ik ook Gecertificeerd Vertrouwenspersoon Ongewenste Omgangsvormen en Integriteit en ben ik mij steeds meer gaan specialiseren in de beleid kant en het creëren van bewustwording op de werkvloer dmv scholing en informatie overdracht. Daarnaast ondersteun ik verschillende organisaties bij het vormgeven van beleid rond dit thema.

Vanaf  begin 2017 ben ik ook verbonden aan Van Oss en partners, een van de 3 geaccrediteerde opleidingen tot Vertrouwenspersoon, als trainer en beleidsadviseur.

Ik ben initiatiefnemer en begeleider van processen maar werk niet alleen. Ik ben verschillende samenwerkingsverbanden aangegaan met mensen die  juist vanuit verschillende disciplines een bijdrage leveren aan de opdrachten die Bureau Omgangsbeleid uitvoert waaronder: een arbeidsdeskundige, beleidsadviseur, jurist, tekstschrijver, verschillende vertrouwenspersonen en trainers. Allen al jaren werkzaam in hun vakgebied. Maak kennis. Zo is het mogelijk om maatwerk te leveren voor uw organisatie en de juiste expertise in te zetten.

Vertrouwenspersoon

Werkervaring als VP heb ik opgedaan door als VP-OO/I te werken voor Siza (2013-heden), VP jeugd en Sociaal Domein voor Zorgbelang Gelderland (Driestroom en eerst verantwoordelijke voor Pactum), als Klachtenbemiddelaar voor de Gemeente Ermelo, VP-OO/I Design Academy Eindhoven, VP-OO/I voor Workmate Company en als VP-OO voor De Geldershof.

Meer weten over hoe ik werk en de organisaties waar ik voor werk klik hier.

 

Delen: