Veilige en integere werkplek

Home / Veilige en integere werkplek

Iedereen heeft recht op een veilige en integere werkomgeving. Om dit te bereiken is het schrijven van goed beleid een wezenlijk onderdeel en een goed begin. Er is echter meer nodig.

In alle organisaties komen Ongewenste Omgangsvormen voor (pesten, discriminatie, seksuele intimidatie en agressie/geweld) en niet integer gedrag.

Wat doet Bureau Omgangsbeleid?

Bureau Omgangsbeleid ondersteunt organisaties bij het vormgeven van beleid rond Ongewenste Omgangsvormen en Integriteit en helpt de uitvoering hiervan te waarborgen.

Hoe doet Bureau Omgangsbeleid dit?

Door het hele proces, van (her)schrijven van beleid tot aan de opvang van uw medewerkers, te ondersteunen of voor u te coördineren. Zie ook diensten of bekijk het filmpje op deze pagina.

Wat is de meerwaarde voor uw organisatie?

Na het traject met Bureau Omgangsbeleid bent u er zeker van dat u voldoet aan uw wettelijke verplichtingen,  heeft u een kader geschapen voor uw werknemers, heeft u een grote stap gezet in de richting van een respectvolle en integere werkomgeving en is de opvang voor uw medewerkers en klanten/cliënten goed geregeld. Allemaal belangrijke ingrediënten voor duurzame inzetbaarheid voor uw medewerkers.

Wees welkom om contact op te nemen om meer informatie te vragen of vrijblijvend samen in gesprek te gaan (026) 351 42 37.

Delen: